Info

Anmälde mig till Milspåret för länge sen. Men sen så har jag gått och tänkt att nä, kanske inte springa ett lopp så nära inpå maran? Men idag bestämde jag mig för att jo, jag ska visst springa. Så på onsdag kväll kl 19 smäller det. Det blir kul, det blir ett bra träningspass. Känns dock lite konstigt att det är på en vardag, jag får svida om på jobbet och sen raka vägen till startlinjen. Hur som, nu när jag bestämde mig för detta idag så lagade jag spaghetti och köttfärssås för att berätta för kroppen att det snart är tävlingsdags. Hoppas den hajar vinken. Efter det var det dags för styrketräning.

Jodå, idag testade jag att köra ”plankan”. Det gick bra. Jag måste dock säga att det finns något lite trist över den här övningen. Jag är ingen magexpert, plankan kanske är mycket bättre än sit-ups, men på något vis känns det mer aktivt att göra sit-ups vilket jag föredrar. På samma sätt som jag ogillar att promenera men älskar att springa. Jag ska dock ge plankan en chans här ett tag framöver.

Fick ”hjälp” av en tiger. Sen körde jag tåhävningar och armhävningar men jag blev alldeles lila i ansiktet på armhävningsbilderna så jag spar dem till en annan gång. Eller inte.

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
 1. Sofia #
  maj 22, 2012

  Hej Tove,
  jag önskar du hade tid att posta hundra gånger per dag!

  På tal om din pastauppladdning, kika gärna på detta hysteriskt roliga klipp med ultralöparen Rune Larsson, och myten om pasta:
  http://urplay.se/157952

  Lycka till med träning och tävling!

  • maj 22, 2012

   Hej snälla Sofia!
   Tack! Haha, mycket bra klipp! Säger jag som precis åt ett jättelass spaghetti – igen. Men helt ärligt så tror jag inte heller på spaghettimyten egentligen, tycker mest att det är väldigt gott och tänker rent allmänt inte så himla mycket på exakt vad jag äter. Försöker dock så smått dra ner på pastan en aning och äta mer fisk.

   • Sofia #
    maj 23, 2012

    Fina fisken! Det låter sunt, att inte tänka för mycket på maten, i atomer liksom. Ja, pasta är gott, inte bara trolldeg. Och njuta skulle man ju!

    Häpp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS