Info

Jag har blivit besatt av färskpressad juice och smoothies. Och det är bra för jag är inte så förtjust i frukt bara sådär. Saken är den att vi köpte en bra juiceapparat (eller råsaftcentrifug om man vill prata mer avancerat språk) för ganska länge sen och så körde jag på för fullt, nyförälskad i den som jag var. Sen gjorde jag misstaget att tänka att vi skulle ha ett stilrent hem och stoppade därför in alla apparater i skåp när de inte användes. Det gjorde att jag glömde bort juicemaskinen. Den bara stod där i skåpet och drömde om apelsiner och äpplen. Därför är jag så himla nöjd nu när det är full sprutt på den igen och jag ska aldrig sätta in den i skåpet igen. Ajöss stilrena hem, hej fruktchock.

Dessutom extra bra styrketräning när man är präktig och bär hem all frukt. Undrar förresten hur många apelsiner som får plats i löparryggsäcken?

 

 

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS