Info

Blev inspirerad av ormen tidigare idag så jag drog på mig ryggsäcken inkl. femkiloshanteln samt satte på mig ett passande ormpannband. Såg ut som att jag skulle på expedition till en fjärran kontinent men istället gick jag en trappa upp och gjorde chin-ups-serien: 8-8-8-6-7.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS