Info

Ja nu har det ju dykt upp lite moln på himlen men då jag skulle köra mitt långpass, ja då var det strålande sol och varmt. Jättevarmt! Jag drog ut vid elvatiden. Hade först tänkt springa in till stan och runt Djurgården men ångrade mig och sprang istället till Lidingöloppsstarten. Vid elva km så hörde jag hur det rasslade till framför fötterna på mig. En stor huggorm som slingrade in i gräset bredvid stigen! Ahhh, jag hatar ormar! Och krokodiler! (Jag älskar dock ormmönster.) Aningen chockad av naturupplevelsen höjde jag lägligt farten då passet för dagen var just långpass med fartökning. Sprang ca 5 km i maratempo. Oh, det var jobbigt, ska jag säga. Det var varmt! Sprang på den planaste biten av Lidingöloppet för att kunna hålla tempot. Drickan tog slut alldeles för tidigt idag så de sista 13 kilometrarna fick jag snåla vilket är en oskön känsla när det är så varmt.

Herregud vad jag längtade efter det här sista biten hem! Jag var så otroligt törstig och hade typ fått flingsalt på huden av all svett. Totalt 28 km med 5 km fartökning. Bra och jobbigt pass, mycket backar. Efter det här lunch och sen med barnen till Millesgården.

Millegården. Det är som att åka till Italien fast bara tio minuter bort. Hade sett framför mig hur jag flanerade runt i skuggan med ett par stora solglasögon på mig men barnen ville köra trapptävling så det var ju bara att ställa upp. Men! Den största bedriften idag är varken långpass i strålande sol eller trappinsatsen, det är nämligen att jag har frostat av och minutiöst rengjort kylskåpet. Detta har skjutits upp i flera år så detta är mycket, mycket stort! Knappt så man vill stoppa in något i kylskåpet igen.

 

 

Kommentarer

7 kommentarer

Post a comment
 1. Ida #
  maj 20, 2012

  Vilken snygg outfit! 🙂 vart har du köpt kläderna?

  • maj 21, 2012

   Trevligt, trevligt! Allt är från Nike. Linnet köpte jag på Stadium vill jag minnas. Har en grå t-shirt i samma stil som jag också gillar. Shortsen köpte jag på Runners store som för övrigt är bra tips. De har mycket kläder från många olika märken.

 2. Leif #
  maj 21, 2012

  Bra jobbat! Håller med om att frosta av frysen är den största bedriften, det är mental träning så det osar om det. 🙂

  • maj 21, 2012

   Eller hur! Mer mental träning än så behövs inte inför maran. Funderar dock att ta mig an frysen nästa helg.

   • Leif #
    maj 22, 2012

    Eller vänta nu, du skrev ju att du frostade av kylen. Hur har du lyckats få frost i kylen? :O

 3. Anonym #
  maj 21, 2012

  Du skriver så bra och roliga inlägg! Längtar hela tiden till nästa 🙂
  Jag håller med att det där med att frosta ur frysen är en bedrift. Vet inte om det finns något som är tråkigare? Men rackarns vad nöjd man är efteråt!

  • maj 21, 2012

   Ja visst är man! Man kan leva på det i 2-3 år, det är det bästa. Och du, tack för uppmuntrande ord om bloggen. Kul att du gillar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS