Info

Perfekt väder för att testa nya solglasögonen! 15 km terräng i underbart solsken. Vad konstig kroppen är, ibland när man tror att man ska ha kraft så har man det inte och ibland när man tror att man ska vara trött så är det ett oerhört klipp i benen. Jag sov lite dåligt i natt och kände mig lite allmänt trött men när jag väl fick på mig springskorna så var det som att kroppen vaknade till liv. Höll bra tempo och sprang på uppför och nerför i backarna.

Solglasögonen var väldigt bra! Var faktiskt rätt skeptisk men dels så satt de på riktigt bra och jag märkte att jag slappnade av i solen. Men så var det också som att jag skärmade av på ett behagligt vis. Kan vara så att dessa kvalar in på maradagen.

Stretch och därefter islatte!

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. whateverblarg #
    maj 19, 2012

    Sjukt snygga kläder du har på dig! Och snygga brillor också! Synd att det finns en skavsårsrisk vad gäller korta shorts, annars hade det kittet du har på dig på inlägget varit sjukt snyggt under Stockholm-maran.

  2. maj 19, 2012

    Tack! Jag testade att springa i shorts idag, kändes väldigt skönt och bra men jag vet, finns viss skavsårsrisk. Ska köra shorts så många pass jag kan nu. Får se, kanske kan bli marakläderna… Solglasögon var ju en höjdare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS