Info

Ja här sitter jag och försöker se tuff ut. Det blir ju så så fort man tar på sig ett par solglasögon. Fastän man inte försöker se tuff ut så tror alla att man gör det. Nåväl, detta är mina nya löparsolglasögon. De kom idag! Nike Racer. Jag har inte provsprungit med dem ännu, bara hoppat runt i köket med dem och gastat ”De sitter fast! De sitter fast”. Så jag återkommer när jag testat dem på riktigt. Men jag gillar dem. Mindre flugaöga, mer rockstjärna goes running över dem, vilket jag gillar.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. G #
    juni 7, 2012

    Hej Tove! Har du hunnit testa dem ute? Sitter de fast även när svett och tårar kommer in i bilden? Grattis till alla imponerande framgångar.

  2. juni 7, 2012

    Tack så mycket! Jo, jag har testat dem några gånger och är väldigt nöjd. De sitter på utan att klämma åt för hårt. Jag har ändå ganska smalt ansikte men de funkar helt enkelt även på oss som är skapta på det viset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS