Info

Det var ett tag sen jag körde intervaller i lång backe men idag var det dags. Alltid lite motvilligt innan, inte så mycket för själva passet i sig utan för att backen jag kutar uppför är rätt så trafikerad. Det betyder att det kör förbi bussar, bilar, går och cyklar en massa människor och det får mig alltid att känna mig lite udda när jag kutar upp och ner, upp och ner, upp och ner… Men det här är bästa backen, så sorry – här kommer jag igen! Sådär höll jag på i ca 20 minuter, sen lugn nedjogg. Nu ser jag fram emot en brakmiddag.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS