Info

Idag anser jag att det är det perfekta Marathonvädret. I alla fall här i Stockholmstrakten: 15 grader, blandat sol och lite moln. Drog på mig springkläderna och skickade tankar till himlen om den borde plagiera upplägget den 2 juni. Sprang till Ropsten och Husarviken. Jäkla ben, har fortfarande stundtals ont men efter uppvärmning kändes det ok. Idag var det dags för kortintervaller: 3x5x200.

Lite pliktskyldig stretch vid en matchande vägg. Sen sprang jag hemåt. Totalt 12 km som högerbenet tyckte var mer än nog. Verkar ha fått någon slags hangup idag på att använda alla maskiner jag äger så när jag kom hem gjorde jag mango-smoothie.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS