Info

Hemifrån tidigt. Herregud, det tar en stund för benen att vakna när man hoppar rätt från sängen ner i springskorna. Tur inte Marathonstarten är kl 06.00. Sprang genom en doft av hägg hela vägen till Ropsten. Genom Värtan, förbi Diplomatstaden, alla museum och hela vägen ut till Biskopsudden där jag vände och tog samma väg tillbaka på andra sidan kanalen. Alltid när jag springer ut mot Biskopsudden funderar jag över vilka som egentligen bor i alla de här fantastiska husen längs vattnet? Hoppas de utnyttjar sin tillvaro och springer mycket. Annars skulle de kunna skänka sitt hus till mig.

Vackert var det hela. Tyvärr stördes idyllen av ryggsäcksremmarna som skavde upp mot halsen, ytterst irriterande och störde koncentrationen. Ryggsäcken har funkat så bra på vintern men då har jag haft jacka som skyddat. Detta måste jag hitta en lösning på. Susade förbi alla nyduschade och piffiga människor på väg till sina jobb när jag sprang genom stan, aldrig känner man sig så ofixad som då.

Totalt 25 km. Inte världens snabbaste för benen var lite tunga och trötta. Nu dock 25 km rikare.

Tulpanerna i Vasaparken. Fint!

Ännu finare: att ens man har gjort mackor till en när man kommer till jobbet efter 25 km.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS