Info

Olle kom på en bra idé då jag tycker att det går lite trögt framåt på chin-ups-fronten. Han föreslog att jag skulle fylla ryggsäcken med något tungt och ha den på mig när jag hänger i stången ett tag framöver. Smart! Så jag stoppade ner mina två femkiloshantlar och satte på mig ryggsäcken, nu tio kilo tyngre. Körde fem stycken chin-ups med mina extra tio kilo. Ojoj, det var jobbigt! Sen tog jag ut en hantel och körde fem till. Tanken är att jag kör såhär framöver, med ryggsäcken på ryggen, fem kilo tyngre. Backade tillbaka i mitt program och körde serien 4-3-2-4-5. Blir spännande att se om det ger resultat. Vänliga hälsningar He-Man.

Det var många i familjen som undrade vad som pågick.

10 kg extra.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS