Info

Fick tipset att börja trycka i mig mer proteiner såhär inför marathon. Typ äta lax till frukost. Jag är nog redan rätt bra på att få i mig proteiner men det här är väl nästa nivå tänker jag. Jag tänker absolut inte byta kostvanor helt såhär nära inpå mitt första marathon men en laxmacka till frukost, världens största caffe latte eller varför inte äggröra lite oftare, ja det blir ju bara lite trevlig hotellkänsla på upplägget. Och då blir väl kroppen ännu gladare av alla kolhydrater jag ska proppa den full med de sista dagarna. Låter det här bra?

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. Ida #
  maj 15, 2012

  Vad satsar du på för tid för maran?:-)

  • maj 15, 2012

   Hej Ida!
   Det är min första mara så svårt att veta men det började med att jag satsade på 3,30. Men nu vill jag gärna springa lite fortare… vi får se… Du?

   • Ida #
    maj 16, 2012

    Okej 🙂 om du redan nu springer 36 km i 5 minuters fart så blir det nog inget problem för dig att springa fortare än 3.30 🙂 jag satsar på runt 3.30, också min första 🙂

   • maj 16, 2012

    Härligt, då ses vi den 2:a!

   • Ida #
    maj 17, 2012

    Fast jag ska springa jubileums Marathon 🙂

   • maj 17, 2012

    Aha, då hinner du träna mer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS