Info

Idag får benen vila efter gårdagens långpass. Är sugen på att kuta men måste hålla igen och trappa ner inför maran nu. Inga fler skador, nej tack! Däremot var det dags för chin-ups-testet dvs att göra så många chin-ups på raken som möjligt. Gick runt och peppade upp mig, sprattlade med armarna och tänkte att jag är en elitgymnast. Och hur många klarade jag? 15 stycken! Alltså en mer än sist. Ett otroligt nötande för att komma upp i 20 stycken, hur svårt kan det vara? Uppenbarligen ganska svårt. Jag har blivit rätt bra på att göra många i flera serier men att göra ännu fler på raken kräver sin kvinna. Nästa gång jag gör ett stickprov så ska jag nog vila armarna några fler dagar. Men nu är det bara att harva vidare med programmet. Dock hoppar jag härmed upp på sista nivån, för oss som klarar 15 chin-ups eller mer. Snart 20!

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
 1. Linda #
  maj 14, 2012

  15 stycken är grymt bra jobbat:) när är slutdatumet för att klara 20?
  Jag har fortfarande inte fått fingrarna ur för att köpa en sån där pinne ens…

 2. maj 14, 2012

  Jag gillar att du säger ”pinne”, haha!
  Hmm, hur sa jag nu igen…att jag skulle klara 20 till sommaren? Men det är ju inte sommar än eller hur? Det är ju jättekallt. Och sommaren är lång, det får man inte glömma. Vissa räknar ju september som sommarmånad…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS