Info

Ok, jag var tvungen att göra det här. Det är så mycket snack om vikter på skor så nu blev jag nyfiken på vad mina 39:or faktiskt väger. Jag har tre par löparskor, alla Adidas (och då räknar jag inte med mina Icebugs som jag kör med på vintern). Så har det varit länge, jag har ganska smala fötter och tycker att just Adidas passar mig bra.

1. Adizero Adios 2, 191 gram. Har inte sprungit långt i dem än men betyget jag kan ge efter kortturen idag är mycket bra! Lätta utan att kännas ostadiga och väldigt bra grepp. Passade fint i Lidingöloppsspåret. Ska köra intervaller, backträning och kortare lopp med dem framöver men maran får vänta. Känner mig lite som Spindelmannen i dem med mönstret på ovansidan. Annars måste jag säga att herrmodellen är snyggare men den vågade jag inte köpa då jag tänkte att den kanske är mindre smal. Jag har hört att en del som haft Adios1 är missnöjda med tvåan men då jag inte har något att jämföra med så kan jag bara säga bravo.

2. Adizero Boston, 243 gram. Dessa köpte jag nyligen för att just börja vänja fötterna vid lättare och mindre uppbyggda skor. De är väldigt sköna, känns snabba även om de är aningen mer uppbyggda än Adiosen. Sprang Premiärmilen på 42:12 i dem. Ska nog bli min mängdträningssko på sikt när jag byggt upp fotmuskulaturen lite mer. Just nu kör jag max 15 km i dem.

3. Supernova Glide, 268 gram. Min trogna gamla sko som jag nyligen ”köpte om”. Levererade på Kungsholmen Runt med tiden 1:31:21 och har hängt med på alla långpass senaste tiden. Har inget att klaga på men visst är det inte samma lätta känsla som på Adiosen. Jag ska helt klart springa Stockholm Marathon i dem. Lite synd dock att jag råkade springa genom ett kärr med dem när de var helt nya så nu ser de ut som skit. För övrigt kan man väl säga att de just ser rätt trista ut. Lite mer färg hade inte skadat. Men jag ska inte klaga på er.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS