Info

En sak jag tänkte på när jag sprang Kungsholmen Runt. Veteran-SM var ju inkorporerat i loppet vilket jag inte visste på förhand. Efter ca 8 km blev jag plötsligt omsprungen. Jag hörde någons klapprande steg bakom mig och döm av min förvåning när det var en kvinna i 60-årsåldern som sprang om mig! Helt ärligt så blev jag rätt snopen. Jag blev också nyfiken så jag höll henne i sikte. Därmed såg jag en massa unga killars reaktioner när hon lubbade förbi på lätta steg, haha mycket kul att se! Jag fick sån energi av det och har gått och tänkt på det efteråt, hur häftigt det är att man kan vara så bra och snabb när man ändå är ganska gammal. Bara kroppen håller så ska jag också springa Kungsholmen Runt när jag är 60 år. Vill dock poängtera att jag i slutändan sprang om henne (men hon kom bara 30 sek efter mig).

Det hela fick mig att minnas en av mina favoritannonser genom tiderna. Den här som Nick Knight plåtade för Levi´s på 90-talet. Först ser man en snygg tjej med blont hår bakifrån. När man vänder sida så ser man att det är en gammal tant. Mindes att jag tänkte (20 år gammal) att jag ska också skulle bli en jeansgumma en dag. Nu tänker jag att jag både ska ha jeans och springa fort (dock inte i jeans).

 

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. NIKE #
    maj 12, 2012

    Hej! 59 år och några marathon bakom mig – ser inte ut som gumman på bilden – mer lik dig! Ingen panik tjejen ålder är siffror på blad sen är du gör det till själv. Varför skall man inte kunna jogga vid 60? Längden spelar ingen roll snabbheten går nedåt men vad gör det ? Är det någon som maler på asfalten bland dom vanliga som tror sig kunna slå eliten?
    Kör vidare mot 100 – gillar din blogg!

  2. maj 12, 2012

    Hej! Åh vad glad jag blev av ditt inägg! Såklart man kan springa vid 60! Det var mest att jag blev så impad av hur snabb hon var på Kungsholmen runt… Hur som helst, så kul att du kör på, blir inspirerad av det. Japp, vi kör på mot 100!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS