Info

Uppe tidigt för att hinna springa innan jobbet drar igång. Nu fick det vara nog med finspringande längs stranden: dags för kortintervaller! Perfekt temperatur såhär tidigt till skillnad från lunchtid igår. Värmde upp 4 km och efter det 300-metersintervaller. På något vis passar det sig inte att flåsandes ruscha fram och tillbaka på en tjusig strandpromenad. Men det gjorde jag i alla fall. Kändes skönt att springa lite kortare intervaller efter alla 800-ingar – betyder att det inte är långt kvar till Stockholm Marathon nu!  4 km nedjogg tillbaka. Alltid så trevligt då man kört intervaller, nedjoggen går plötsligt i en rasande fart utan att man tänker på det.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS