Info

Bara 24 små dagar kvar nu… det är nära! Läste i ett mail från Sthlm marathon att det är rekordmånga deltagare i år: 21 122 stycken från 80 olika länder! Och en av de där 21 122 stycken är jag. Undrar hur många träningstimmar vi skrapat ihop tillsammans inför loppet? Eller hur många kompressionsstrumpor som sålts inför det? Hur många Adizero Adios?

Det var bra med halvmaran här innan. Jag som är nybörjare på lopp fick in känslan för lite längre tävlingssträckor men också lite praktiska grejer som frukosten inför loppet och annan uppladdning. Hoppas att det blir en perfekt sommardag för oss löpare; lagom varmt, vindstilla, bara en skönt fläktande bris här och där. Och så massa hejande människor längs hela banan, typ alla man någonsin hejat på står där och hurrar och ropar ens namn! Haha, snälla då? Vad gäller bilderna här ovanför, jag älskar att kolla på dem. Inte för att det är så man själv ser ut när man springer men det där beslutsamma och hårda i blickarna – underbart!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS