Info

Palma. Fick en ledig stund på lunchen. Smörjde in mig och drog på mig springkläderna. Byter numera om snabbare än Stålmannen. Som tur var hade jag packat ner ett par supertunna strumpor som passade bra i 25-gradersvärmen. Sprang ner till strandpromenaden och kutade österut. Längs stranden, förbi Portixol och vidare utmed havet. Sanden och det blå havet, ögonen nästan grät av glädje. Sprang förbi massa fiskrestauranger som luktade gott och där folk satt och gottade sig i solen. Passerade en mamma som hade barnvagn och åkte rollerblades, det såg mycket avancerat ut. Sprang förbi en kille som kutade intervaller, förbi alla sommarälskare som låg på stranden och dessvärre även de knallröda som glömt att smörja in sig. Nästan framme vid flygplatsen vände jag och sprang tillbaka. Totalt 15 km i skön distansfart.

Tror inte ni kan föreställa er hur god den här färskpressade apelsinjuicen var efteråt. Den var så god att jag inte kan föreställa mig det själv ens. Buenos noches.

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. Karin #
    maj 8, 2012

    Ser helt underbart ut med värme, löpning och apelsinjuice. I Svedala är det då så kallt att jag går omkring i mina varmaste vinterspringtights. Hu. Var är våren? Är lite avis på dig som har det varmt.
    Tack för tipset om supertunna strumpor. Jag gillar inte att bli för varm om fötterna när jag är ute o springer på somrarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS