Info

Jag håller på att packa. För imorgon ska jag åka till Mallorca på reklamfilmsinspelning. Jag är så nöjd för det är premiär för min nya resväska där jag äntligen kan packa på ett värdigt vis. Halva väskan: vanliga kläder. Andra halvan: springkläder! Man vet ju aldrig när och om man hinner springa men bara att chansen finns gör ju att man vill fylla hela väskan med spring. Någon liten stund tidig morgon eller sen kväll ska jag nog hitta. Att bara få packa massa tunna linnen är ju så trevligt. Och solkräm, jag är helt genomskinlig. Jag har använt en antiinflammatorisk salva på benet som gör att jag inte får ha det partiet i solljus på två veckor. Sicken downer nu när man ska till solen. Får köra med 3/4 tights.

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. maj 7, 2012

    Din packning ser nice ut! Hoppas du får till några bra löppass under din resa och hoppas du hinner uppdatera så vi här hemma får sucka avundsjukt:)
    Trevlig resa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS