Info

Jag har rätt svårt för sportsolglasögon, ni vet såna där som får en att se ut som en stor fluga. Jag vet, många såna modeller är säkert bra grejer men jag har inte kommit dit än. Jag kanske gör det men just nu lever jag fortfarande i tron att det går att hitta ett par bra och värdiga springsolglasögon som inte är i flugstyle. Har hittat ett par Nike som jag gillar och har beställt. Jag vet, det är dumt att beställa sånt på nätet. De kommer säkert inte sitta fast på mitt ansikte och det är säkert dumt att de har en kant nedtill, jag kommer förmodligen snubbla på någon sten och ångra att jag inte körde med flugstyle som bara är glas nedåt. Men nej, inte än. Nu ska jag testa dessa och sätta betyg. Återkommer!

 

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS