Info

 

Chins-programmet jag följer har tre olika nivåer. Vilken nivå man kör på beror på hur många chins man klarar till en start. Jag kunde fyra då jag började. Nu kan jag fjorton. Därför har jag nu hoppat upp till nivå 2 och kör utifrån det. Idag blev det serien 6-6-7-7-8-9-11.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS