Info

Tolv grader, strålande sol. Alla som gillar löpning måste ju vara ute och kuta en dag som denna. Gav mig iväg efter en lång frukost. 4 km uppvärmning och sedan långa intervaller: 10×800 meter. Tog det ganska lugnt, ville inte pressa på med tanke på benet. Nedjogg och sen stretch. Totalt 16 km.

 

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Lisa Sjöö #
  maj 2, 2012

  Hej.
  Har precis hittat till din blogg och jag gillar!
  Tror vi satsar på ungefär samma mål med maran. Tycker det är svårt att veta vilken fart man ska hålla på intervallerna. Vad kör du på dina 800-ingar? Lycka till med träningen och hoppas din skada ger med sig:).
  Mvh Lisa

 2. maj 2, 2012

  Hej Lisa,
  Kul att höra att vi satsar på samma tid, då lär vi ses på startlinjen! Håller med, svårt att veta riktfart på intervallerna. Nu på dessa 800-ingar så vågade jag inte ta i pga det förbannade benet utan låg på ca 4 min/km. För långsamt! Borde väl legat på 3,40 eller något eller hur kör du? Ja, håll tummarna för mig och min lilla skada – springa ska jag!

 3. Lisa Sjöö #
  maj 3, 2012

  Ja det gör vi då! Inte långt kvar. Men ser att både du och jag har ett halvmaratonlopp att smygstarta med. Mitt är istället på västkusten.. Ja det är omkring 3.40-3.45 fart. Försöker köra dem på 3 min varje intervall.

  Lycka till nu och hoppas du blir av med din skada. Skadade mig förra året och insåg då, hellre en dag mindre löpning så man inte blir utan löpningen under en längre tid. Känn efter och vila om det krävs. Du verkar redan ha byggt en stark grund!

  • maj 3, 2012

   3 min-tempo på så många åttahundringar, det är starkt! Du ligger nog lite för mig, har nog inte riktigt hållit det tempot innan skadan. Lycka till med halvmaran!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS