Info

Idag var det Lidingö Ultra Marathon. Då blir man såklart extra sugen på att springa. Jag fick dock lägga in en vilodag då jag efter gårdagens dubbelpass fick känning av en gammal sträckning i mitt högra lår. Fick den då jag sprang intervaller i höstas och har sen dess varit otroligt noga med ordentlig uppvärmning inför alla kvalitetspass. Nu dök den nog upp efter alla mil jag samlat på mig senaste tiden. Jag blir otroligt stressad så fort jag känner av något nu när maran närmar sig. Efter all träning så vill man ju inte gå och skada sig det sista man gör. Det är en så hårfin gräns mellan att vara i sin bästa form och träna för hårt och skada sig. Det måste vara hur många som helst som kämpar hela vintern inför våren och marathon men sedan får ställa in pga skada. Så nesligt! Jaja, istället blev det chin-ups. Tog mig samman och gick vidare i programmet och körde serien 13-11-9-7-10. Puh! Sedan allmän styrka; raka och sneda sit-ups, rumplyft, tåhävningar och avrundade med 30 armhävningar men då var armarna rätt spaka efter chinsen. Be mig inte bära något nu tack, inte ens en maräng.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. april 29, 2012

    Vilken härlig blogg, och även igenkänning på flera olika sätt och vis!
    /Jeanette

  2. april 29, 2012

    Tack Jeanette! Roligt att du gillar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS