Info

Det här med att fylla år. Det var några år då jag kände att jag liksom inte visste vad jag skulle önska mig i födelsedagspresent, om jag ens skulle önska mig något. Man var inte 18 och pank längre utan jobbade, fick lön och kunde ju liksom lika gärna köpa prylarna själv. Dessutom om man har tre barn så ligger ju fokus självklart på dem och sin egen födelsedag försvinner lite i sammanhanget  – ja kort och gott så kände jag mig liksom för gammal för det hela. Hur som helst, sen jag började springa mer och mer så hände det något. Plötsligt fanns det en massa springprylar som jag bara måste ha och plötsligt satt jag där med en önskelista igen och klottrade ner allt från nya flaskor till vätskebältet till ännu ett par oumbärliga löparskor. Kanske också för att det finns ett stopp för hur mycket löpargrejer den gemensamma ekonomin anser är rimligt… Därför blev jag väldigt glad då jag idag blev firad i efterskott och fick ett par högt önskade korta kompressionstights av mina snälla föräldrar. Förutom att jag blev glad som en 18-åring så hoppas jag kunna springa lika snabbt som en i dem också.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. april 28, 2012

  Grattis i efterskott far man val saga da! Hoppas du hade en toppendag! Visst ar 2XU tightsen underbara, man kanner sig helt klart lite snabbare i dem. 🙂

  • april 28, 2012

   Tack Petra! Jag älskar 2XU, man känner sig väldigt proffsig!

 2. Maria #
  april 28, 2012

  Hittade din blogg via Marathonbloggen och rolig läsning! Extra kul eftersom vi gick i samma gymnasium.Vad du är duktig på alla plan, lycka till på maran. Själv ligger jag låångtefter dig i löpningen. Är stolt över att jag kan springa fem km med två fartökningar i mitten

  • april 28, 2012

   Hej Maria! Åh tack, behöver det där lycka tillet på maran! Kul att du hittade bloggen. Men du, fortsätt spring, plötsligt så kan man springa två km till och sen två till och sen…ja, sen kanske vi möts på maran!

 3. april 28, 2012

  Grattis i efterskott:)
  Jättefin blogg och du verkar vara en skön prick, jag lägger till dig bland favoriterna! Lycka till på maran nu!

 4. april 28, 2012

  Tack Linda, vad roligt att du gillar bloggen! Och super med lite mara-pepp, det kan behövas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS