Info

Igår fick benen vila efter mitt 37-kilometerspass i söndags. Märkligt när man springer ofta, idag kändes det som att det var evigheter sen jag sprang. Jag var oerhört tidigt på jobbet, och kvar till sent. Hade tänkt springa hem i kvällssolen men då jag var klar var det redan mörkt sen länge. Bytte om och sprang hemåt. Huvudvärken som kommit smygande under dagen släppte vid Valhallavägen, så skönt! Körde stegrad fartökning så gott jag kunde med ryggsäck på ryggen. Och på den svarta kvällshimlen ovanför mig: en sagoboksmåne. Tack benen och god natt.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS