Info

Vaknade till en grå söndagsmorgon. Behövde jobba från lunch så jag fick hoppa i springskorna direkt, utan frukost. Jag brukar alltid trycka i mig ett par smörgåsar på kvällen när jag ska springa på morgonen. Nu var det dags för ett rejält långpass och då är det ju inte riktigt bra med tom mage men så fick det vara. Det var dock premiär för mina nya kompressionstights så det piggade upp.

Sprang till Koltorp och sen hela Lidingöloppet. Kändes skönt att springa terräng igen, har haft en liten känning i mitt vänstra knä efter förra helgens distanspass på asfalt. Efter två mil i Lidingöloppet brukar ofta energin ge vika men idag kom jag in i en andra andning och stegen kändes plötsligt lättare än vanligt. Var det kompressionstightsen? Man vill ju hemskt gärna tro det då de kostade en del. När jag kom i mål vid Grönsta så tog jag ett extra 3 km varv. Blev totalt 37 km i skön distansfart. Vid Grönsta såg jag skyltar där det stod Löparklubben. Surfade in på det när jag kom hem och insåg att det idag är ett Lidingö Marathon. Det borde man ju sprungit! Om man inte hade behövt jobba.

Mina nya skor ser inte alls nya ut längre. Vid golfbanan är det som ett kärr som jag fick springa genom, typ vatten upp till halva vaden. 

Har svårt att säga om jag tycker det funkade med kompressionstightsen. Men hur som helst så är det oerhört skönt att springa i dem och kanske är det så att de sista 17 kilometrarna idag blev lite lättare tack vare dem. Dessa kommer från 2XU. Ska nog införskaffa ett par korta också.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS