Info

Körde tröskelpass efter lång uppvärmning men benen kändes trötta efter gårdagens dubbla pass. Gjorde en minivariant av tröskelpasset och sedan nedjogg. Måste nog trappa ner på antal mil per vecka för att kunna ta i ordentligt på kvalitetspassen. Jag tycker det är svårt det där; det jag gillar mest är att springa långt och ofta men gör man det för mycket så har man ju inte samma kraft sen när man ska köra intervaller, tröskelträning etc. Samtidigt kan man fråga sig varför man springer och hur man själv vill springa. För att må bra eller för att kapa minuter på loppen? Tja, det är ju både och på sätt och vis och det är det svåra. Men i grunden springer jag ju inte för att tävla utan för att jag gillar att springa, för att det är kul. Sånt här som jag klurar på en lördagkväll.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS