Info

Morgonpass i regnet. 4 km uppvärmning och sen 8 x 800 meters intervaller. Det var enorm motvind så åt ena hållet halkade jag hela tiden efter på farten. Jag känner att jag verkligen behöver köra mer tröskelpass för att komma vidare vad gäller farten och uthålligheten. Efter det 5 km nedjogg till jobbet i ösregnet. Brukar gilla att tänka när jag springer i sånt här skitväder att just nu, på något annat ställe på jordklotet, springer någon i en ljummen storstad, en annan i stekande sol bland bergen, någon annan i snö, någon på en sandstrand…och jag springer i ösregn. Då känns det lite poetiskt och fint, som att allas våra steg räknas. Nog med poesi, nu ska jag göra reklam.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS