Info

Hade tänkt vila från löpningen idag. Men när alla hade somnat och jag kikade ut på den fina skymningen så var det bara att dra på sig dojjorna. Man kan inte missa såna här kvällar. När jag kommit en bit så insåg jag plötsligt att det här är ju min sista löprunda som 36-åring för imorgon fyller jag år, javisst! Det kändes mäktigt, sista 36-årsmilen. I alla fall i det här livet. Ja, det var tio fina skymningskilometer att minnas.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS