Info

 

Jag hade en gul G-Shock på högstadiet och minns att jag kände mig jäkligt häftig. Så när de här dök upp kunde jag inte låta bli att vilja ha en, kanske kan få en att känna sig häftig igen tänker jag. Det är ju verkligen ingen löparklocka värdig namnet men sportkänslan går inte av för hacker. En snyggsporteklocka helt enkelt.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS