Info

Ibland är det oerhört lurigt hur man ska få till sina pass. T ex som när man ska gå på Guldäggsfest på kvällen. Då får man knöla in en klänning i ryggsäcken på kvällen, ställa klockan tidigt och köra ett tröskelpass med ryggsäck på ryggen på väg till jobbet. Vilket inte alls är optimalt när man vill försöka få upp farten. Sen springer man runt som en tok ute vid Stora Skuggan och tackar musiken i lurarna för peppet i den alldeles grå omgivningen. Man kutar 3 x 3km med 90 sek vila mellan tröskelpartierna, man blir helt slut och sen joggar man till jobbet. Sen på eftermiddagen panikmålar man naglarna och nu tar man ett glas vin.

 

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS