Info

Långpass. Det var ju så lerigt i Lidingöloppsspåret igår och dessutom har jag tänkt att jag borde kuta Stockholm Marathon-varvet (ett varv) någon gång så det kändes som rätt tillfälle idag. Sprang över Lidingöbron, genom Värtan och precis då sprack molnen upp och solen kikade fram, förbi SVT på Oxenstiernsgatan, förbi alla gottemajor på Strandvägen, längs Skeppsbron och jag blev bara malligare och malligare inför alla turister för Stockholm var så galet vackert, Söder Mälarstrand fram där jag såg Viggo Cavling komma joggandes men jag hann inte heja och jag vet inte om han kände igen mig, uppför Västerbron som var seg men ändå helt ok, trängde mig förbi alla flanerare på Norr Mälarstrand, sen Vasagatan upp där det var bullrigt, sprang förbi jobbet på Torsgatan, Odengatan upp och ner, in på Valhallavägen där jag såg en massa springgrupper på väg mot Djurgården, ut på Gärdet som var fullt av hundmänniskor som stämt träff med hundmänniskor med samma hundras, sen varvade jag Kaknästornet och sen tillbaka hem via Värtan. Det flöt på så skönt idag och jag kände sånt pepp. Totalt 33,5 km. Att sen få nötkaka hemma hos syrran, ja det blir inte bättre. Halleluja.

P.S. Mina X-socks Marathon får högsta betyg!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS