Info

Idag kom ett paket med kompressionsstrumpor! Så fort det är torrt ute ska jag ta mig en långtur i dem och se om det kan vara något för Stockholm Marathon. Annars får jag väl spara dem till någon lång, kall flygresa i framtiden. Jag beställde även två andra strumpor som jag läst bra grejer om. Jag gillar namnet Run Sky Run. Jag hoppas på att bli en helt ny människa i dessa strumpor.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS