Info

Det var en bra idé att ta på mig mina gamla skor idag när det var så slaskigt. Det var en dålig idé att köra uppvärmning i Lidingöloppsspåret; det var som att springa i en jättestort badkar med iskallt vatten. Efter det backintervaller i kort backe, totalt 3 km. Lång nedjogg ut till östra Rudboda och tillbaka. Passerade fem rådjur, bara två meter mellan oss och de tittade fridfullt på mig. Sen passerade jag en bil som skvätte upp hela mig, då såg inte jag så fridfull ut.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS