Info

Stack ut sent, hade inte tid förrän då jag egentligen borde satt på mig pyjamasen istället för springkläderna. Lång uppvärmning och därefter kortintervaller: 10 x 400 meter. Ahh så jobbigt! Känslan när man sprungit två intervaller och har åtta kvar… den mentala biten är ju inte helt oviktig just vid de här passen. Jag roar mig med att räkna ned på olika vis och göra deletapper, annars kan det kännas oändligt när man spurtar och benen är trötta från start. Först tänker jag att jag ska avverka en tredjedel, sen blir halva totalen målet, sen att man har mindre än halva kvar osv. Funderar på att det kanske är en bra idé att hitta en grupp att träna intervallerna och backpassen med nästa säsong. Lite pepp hade ju inte skadat när man springer fram och tillbaka i mörkret. Å andra sidan vet jag inte vem som vill springa när det är pyjamasdags. Efter de tio evighetsintervallerna joggade jag ner i 3 km och sen hem till ett glas blåbärssoppa som kanske var ett av de godaste glasen blåbärssoppa någonsin.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS