Info

En sak jag märkt: ju mer jag springer, desto mindre sugen blir jag på att gå runt i högklackat eller smått obekväma skor när jag inte springer. Inte så att jag på något vis brukar gå runt i stilettklackar men ändå. Jag har blivit så rädd om mina fötter, att något ska hända dem. För ett tag sen hade jag en liten känning i ena foten och så fort jag skulle ha lite tjusiga skor så dök den upp, ännu lite starkare. Så nu fegar jag ur inför marathon, fjäskar för mina fötter och ger dem exakt vad de vill ha. Det leder till att man allt oftare ser ut såhär när man går på kalas:

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS