Info

Sprang hem från jobbet och avslutade med 5 km backintervall. Sprang upp och ner till Näset som en dåre. Jag har lagt märke till att äldre människor tittar undrande på mig då jag passerar dem gång på gång i full fart på trottoaren. Jag borde kopiera upp stenciler med en klargörande text om min träning som jag kan sticka till dem när jag passerar.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS