Info

Tänkte jag skulle hinna med 10 km terräng innan mörkret föll men jag var sent ute och hade därför bråttom. Jag sprang på så fort jag bara orkade. När jag hade 3 km kvar så började det skymma rätt rejält, jag såg en annan tjej springa längre fram i spåret. Jag kutade på och när jag var tio meter från henne vände hon sig om och bara skrek rakt ut någon slags vanvettig skräck. Jag blev helt livrädd  ända tills jag insåg att det var mig hon blivit rädd för. Hon hade uppenbarligen trott att jag var någon slag svart vålnad och att hennes sista stund var kommen. Jag ropade att det inte var någon fara och bad om ursäkt när jag passerade henne. Hon skrattade lite men darrade på rösten när hon sa ”Men du sprang så fort, du tog såna snabba steg!” Och det var ju ändå kul att höra.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Anonym #
  april 10, 2012

  Vilken underbar story!

 2. april 11, 2012

  Hämtad ur verkligheten!

 3. emiguner #
  april 13, 2012

  jag har bara skrämt en. en gubbe. han blev inte rädd för mig egentligen, utan mer för sin egen kondis. ”fan här kommer du. och nu springer du om mig. jag blir omsprungen av en tjej”. jag ville svara ”träna mer, träna oftare” men fick bara fram ”javisst”.

 4. Linda L #
  oktober 2, 2014

  Jag dööör av skratt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS