Info

Sen jag började kuta fram och tillbaka till jobbet så har jag blivit väldigt uppmärksam på olika prylars storlek. T ex en handduk. Hur liten kan den vara men samtidigt fungera som just en handduk? Jag har kommit fram till 40×70 cm. Min necessär däremot är ju som ett skämt, tusentals grejer varav många man bara använder en gång om året. De prylarna har försvunnit ur löparnecessären för länge sen, inga extravaganser här inte. Efter allt packande och lirkande med blixtlås så har jag därför börjat älska alla märken som förstått att många människor förflyttar sig ofta; vissa tar flygplan, andra tåg och somliga springer. Alla behöver produkter i små storlekar. Därför är jag så glad över Cliniderm som har smala flaskor som är lätta att klämma in bland luckorna i ryggsäcken. Och hurra för Byredo som har små prover på sina dofter som man kan be snällt om. För även om man är ful när man springer med ryggsäck så vill man gärna vara så snygg man kan efteråt.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS