Info

Precis tillbaka efter ett långpass som hette duga. Sprang till Koltorp, starten för Lidingöloppet, och höll ett 4,45 tempo i ungefär 13 km. Sen var det dags för fartökning, gjorde en avstickare från Lidingöloppsspåret för att hitta en lite flackare väg och sprang där 5 km i ca 4,30-4,35 min/km. Sen tillbaka upp på Lidingöloppsspåret och ytterligare 12 km i 4,50-5,00 min/km. Alla dessa backar! Väl hemma la jag mig och pustade ut i solen. Nej, jag är inte död även om det ser ut så på bilden. Totalt 30km.

Gillar bäst att äta direkt efter ett långpass: mjölk och müsli. Sen lite senare äter jag såklart mer men det känns bra att snabbt ge tillbaka kroppen lite energi efter alla kilometer med bara vatten. Sportdryck eller sån där gel har jag aldrig testat medan jag springer, hittills tycker jag det räcker bra med vatten.

Efter duschen ger jag rätt mycket för en Cappuccino.

 

 

 

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS