Info

Enligt mitt schema så ska jag om ca en vecka klara 20 chin-ups. Alltså, det känns ju lite väl optimistiskt. Häromdagen testade jag hur många jag orkade och då var det 12. Dvs lika mycket som jag från början bestämde mig för att klara eftersom det var vad jag kunde för…få se… 20 år sen, herregud! Men men, jag harvar vidare, till slut ska det väl lyckas. Idag såg serien ut såhär: 5-6-8-9-10. Den sista klarade jag inte i ett sträck utan fick dela upp den på 2 x 5. Galen känsla när man där på slutet verkligen inte kan göra en enda till, protest från armarna, kaputt, finito.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS