Info

Knöt racerskorna, sprang ner genom skogen till Kviberg där jag hittade en mer kuperad bana som löpte runt fältet. Kände snabbt att benen var trötta efter fyra dagars kvalitetsträning men sprang 7 km i lugnt 5 min-tempo. Sen bort till långa backen för att köra backintervaller, hade tänkt springa 5 km men bröt efter 3. Insåg att benen behövde få vila lite, särskilt då det är dags för långpass imorgon. Känns också viktigt att inte nöta så mycket att man tappar glädjen i träningen och när kroppen är för trött, ja då är det inget kul. Sprang istället 3,5 km runt fältet och satte mig sen i solen en stund. Den känslan efter att man sprungit – när kroppen är trött, solen skiner och vinden blåser i håret – nästan så man blir religiös. Löparreligiös åtminstone. Totalt 13,5 km.

Tillbaka i huset var det fler som tyckte om solen.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. L #
    april 7, 2012

    Vad är det för kattras? 🙂 Den är ju helt bedårande! Påminner om en korthårig birma men med krullig päls. (Är själv på jakt efter katt..)

    • april 7, 2012

      Devon rex! Vi har två stycken, ett syskonpar. Ali är brorsan på bilden och så är det hans syster Kuba. Jag älskar rasen. Är uppvuxen med bondkatter som ju också är fina. Men jag skulle säga att dessa katter mer är som små hundar, väldigt sociala.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS