Info

Göteborg. Inne i stan och åt den obligatoriska räkmackan till lunch. Efter det affärer och jag köpte den här koftan för jag hade tänkt det skulle vara vår men höll på att frysa ihjäl. Avslutade som vanligt med kaffe på Matteo vilket var trevligt även om det kanske inte ser så ut på den här bilden.

Tillbaka i Bergsjön var det dags för eftermiddagslöpning. Tur att svärföräldrarna bor just i Bergsjön när man ska köra backintervaller, ja ni hör ju på namnet. Känns alltid roligt att vara någon annanstans, springa på nya gator och se andra grejer. Sprang ner till fältet vid Kviberg, 7 km uppvärmning. Sen hittade jag den ultimata backen för mina lång backe-intervaller. Sprang 6 x 2 min uppåt med olika tempoväxlingar, jogg ned. Blev 6 km backe, den sista var seg. Ner till Kviberg igen och några kilometers nedjogg. Totalt 15 km.

Perfekt backe: lång och seg.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS