Info

Jag fick den här boken av en väldigt snäll jobbkompis för ett tag sen. Det har tagit en stund för mig att ta mig igenom den, inte för att boken inte är bra utan tvärtom; varje gång jag läst i den blir jag så himla sugen på att springa, och så har jag gjort det istället. Med andra ord så är det en oerhört inspirerande bok, på alla möjliga vis. Många av er har nog redan läst den men för er som inte har det: köp den immédiatement. Läs och spring.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS