Info

Idag var det dags att springa Premiärmilen som går ute på norra Djurgården. Kände mig laddad och riktigt sugen på lite tävlingskänsla efter all ensamlöpning i skogen.

Jag kom till loppet vid 10.50. Starten var satt till 11.30 för Tävlingsklassen herr och dam. Jag sprang ett par kilometers uppvärmning och spanande samtidigt in alla löpare. Det slog mig att alla såg väldigt vältränade och proffsiga ut, insåg att det här gänget inte legat hemma och käkat praliner i vinter. Uppmärksammade också att typ alla hade fräsiga löparskor med tunna sulor.

Den gemensamma uppvärmningen satte igång och jag kände mig sugen på att springa iväg. Pang, skottet gick och alla satte fart. Det är ju alltid trångt i starten men ganska så snart hittade jag en skön rytm och tittade på klockan: 4,15 min/km. Det kändes lätt i benen och vädret var perfekt för löpning. Banan består av två varv och i halvtid låg jag på 21,28. Jag sprang på och låg ganska konstant runt 4,10-4,15 min/km. Kom i mål på 42,12, en 32:a plats, vilket jag är jättenöjd med!

Trevligt med en medalj. Den kommer barnen knycka direkt.

 

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
 1. Jenny #
  mars 26, 2012

  Hatten av för dig!
  Du tillhör def kategorin dubbel I:n
  Inspirerande & Imponerande
  Grattis till en kanon tid!!!

  MVH
  Jenny

 2. mars 26, 2012

  Åh vad trevligt att höra. Tack Jenny!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS