Info

Tog en morgonjogg i mina nya Adizero Boston. Känner mig otroligt nöjd. När jag häromdagen däremot sprang i de nya skorna som motsvarar mina gamla kändes det inte lika bra, de kändes klumpiga på ett märkligt vis. Så det här kanske ändå är grejen för mig, enklare och tunnare skor.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS