Info

New York Marathon. En dag ska jag springa det. Dock blir kvaltiderna tuffare från nästa år, de nya tiderna kommer vara 75% av de nuvarande. Det innebär att man i år som kvinna kvalar in på 3,23 som tid (och har anmält sig i tid. Men jag ska ju springa mitt första Marathon i juni så det håller inte för mig). Men från och med nästa år ska man alltså springa på 3h. Det är ganska hårt alltså. Som tur är blir det lite lättare ju äldre man blir så det är bara att fortsätta springa och springa. Till dess får jag hålla till godo med tuffa tröjor.

Såhär ser tiderna ut nu (current) och nästa års kvaltider (75%).

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. L #
  mars 22, 2012

  Häftigt och riktigt tufft lopp, det där New York Marathon. Läste att de hade sänkt kvaltiderna till Boston Marathon men visste inte att det gällde andra lopp också. Men dessa kvaltider och de som har bestämt sig för att ändra dem. Är de… galna?

 2. mars 24, 2012

  Jag vet! Det är ju rätt tufft att springa maran på 3h, behövs en hel del träning för det. Har du sprungit NY Marathon?

 3. emiguner #
  mars 25, 2012

  Så fint med löpning att man kan fortsätta bli så mycket bättre år för år. Anders springer mycket snabbare nu än för några år sedan. Och du är fortfarande så ung, har så mycket tid att kapa för varje år nu.

  • mars 25, 2012

   Ja det är mycket bra pepp i det. Hur är det med foten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS