Info

Jo, min vänstra fot. Jag har ju känt av den litegrann vilket oroat mig. Som jag skrev så hade jag en salva från Thailand hemma, och lite senare hittade jag dessutom ytterligare en. Och så smörjde jag ju in foten. Och kan ni tänka er, det funkade! Dagens terrängpass till trots. Innehållsförteckningen är på thailändska men den ena heter  White Monkey Holding Peach Balm (ja, precis som bilden visar). Man hör ju att det är fantastiska grejer! Får se om det håller i sig efter morgondagens planerade backpass. Nu: insmörjning.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS