Info

Vilket jäkla pepp i vädret! Sprang ner till Lidingöloppet i solen för att köra naturliga intervaller. Precis i början av spåret en bit fram såg jag en kortväxt figur kuta på i bra fart. Vem är detta, tänkte jag, och ökade farten för att se vad det var för en rackare. Jodå, det var en äldre man med grått hår, säkert 80 år, i modern träningsoverallsjacka och blåa, blanka löpartights. Väldigt rynkig, som man ska vara när man är 80 år, och med ett jäkla klipp i steget. Det såg mycket bra ut. Tänkte att det är precis så jag önskar att jag ska orka vara när jag blir gammal; rynkig, spänstig och med klipp i steget.

Jag kutade på. Efter 2 km la klockan av så jag kunde inte hålla koll på farten vilket först irriterade mig enormt då jag tyckte mig ha bra energi. Men sen kände jag att det var rätt skönt att låta kroppen styra istället för klockan, tror nästan jag höll farten bättre av egen kraft. Ska nog börja lämna klockan hemma ibland. Summa summarum: 10 km klocklösa, naturliga intervaller i ett underbart väder.

NG la upp en bra bild på min fb häromdagen som handlade om hur man ser ut när man springer vs hur man tror att man ser ut. Körde en egen variant av den idag. Tv: hur jag ser ut när jag springer. Th: hur jag ser ut när jag inte springer och poserar.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS