Info

Ikväll blev det chin-ups i fredens tecken. Vad det betyder vet jag inte riktigt, jag vet bara att jag gjorde totalt 37 stycken. Obs! Med ca 90 sek mellan varje set! Herregud, annars skulle jag ju typ slå hon den där amerikanskan som är världsmästare och som skrattar galet på alla bilder jag sett.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS