Info

Idag på lunchen var jag och kollade hur de senaste veckornas träning påverkat mina resultat. Man har ju kämpat på en del så det skulle vara sorgligt om det inte blev någon som helst skillnad. Jag cyklade på testcykel, hade pulsband och det hängdes på vikter och grejer. Glädjande nog så hade min syreupptaging ökat med 12% sen sist och mitt testvärde med 13%. Tränaren sa att ”träningen biter på dig” och det låter ju väldigt bra. Det jag fortfarande behöver förbättra för att kunna springa fortare under en lång tid är uthålligheten i muskelstyrkan dvs explosiviteten. Det känner jag när jag springer, jag kan springa väldigt långt men jag vill ju gärna också pressa mina tider. Det betyder att jag nu framöver kommer springa intervaller i långa backar och därmed behöver hitta de perfekta backarna för detta runtom i stan (området Östermalm/Vasastan) och där jag bor. Hör av er om ni har bra tips på sega och inte alltför branta backar som räcker för ca två minuters löpning uppför. Och bli inte rädda om ni ser mig kuta upp och ner utanför ert hus.

Ungefär såna här backar behöver jag alltså hitta. Långa och sega, tydliga uppförsbackar utan att bli för branta så man tappar löpsteget. Har en ganska bra precis där jag bor men inte helt optimal.

 

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Eva #
    mars 21, 2012

    Halloj, typ bästa träningsbacken ligger i Lill-Jansskogen, en sisådär 2 km in på 3,3 kmspåret. Det borde väl passa dig och din rutt…

    • mars 21, 2012

      Åh så bra! Tack Eva!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS